Lagerhotell i Sandviken

 

Våre 147 lagerboder varierer i størrelse fra 1.5 kvm opp til 15 kvm. Vi opererer med konkurransedyktige priser, og gjør vårt ytterste for at ditt lageropphold skal bli en positiv opplevelse. Har du spesielle behov, så ta kontakt med oss – vi hjelper deg gjerne!

Ønsker du å kikke på lagerbodene før du bestiller, så er du hjertelig velkommen til det. Ring oss eller send en epost for å avtale nærmere.

Vi forsøker å gjøre bestilling og tilgang så enkel som mulig for deg som kunde. Du kan bestille og betale din lagerbod her på vår side, når du ankommer så vil lagerboden stå klar, og du finner gratis hengelås i boden som du selv stiller inn med din kode.

Du får opplæring i vårt GSM-styrte adgangssystem, som kobles til din telefon. På den måten unngår vi adgangskoder som kan komme på avveie, både for din og andres trygghet.

Som kunde hos oss skal du være trygg på at eiendelene dine lagres trygt. Vi har stort fokus på sikkerhet. Innbrudds- og brannalarmer med kameraovervåking og hurtig vekterutrykning døgnet rundt.